Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Bi2, Rīga 15.06.2024, Alleluja, World tour 2024

Piedalies.lv - Bi2, Rīga 15.06.2024, Alleluja, World tour 2024

Grupas "Bi-2" Pasaules Tūre "Alleluja"

Grupa "Bi-2" dosies pasaules tūrē, lai reklamētu savu jauno albumu "Alleluja". Šīs tūres ietvaros grupa 2024. gada 15. jūnijā uzstāsies Rīgā, Wondersalā. No 16. novembra pirmās 1000 biļetes būs pieejamas par īpašu cenu – 39 EUR.

Koncerta Repertuārs

Koncertā skanēs dziesmas no jaunā albuma, kā arī iepriekšējo gadu hīti, piemēram, "Moļitva", "Skoļzskije uļici", "Moja ļubovj", "Varvara", "Moi rok-n-roll", "Serebro", un "Polkovņiku ņikto ne pišet". Šiem skaņdarbiem parasti koncertos līdzi dzied visi klausītāji, radot aizraujošu atmosfēru.

Albums "Alleluja"

Jaunais albums "Alleluja" ir tilts starp pandēmijas laikmetu un visas cilvēces pagrieziena punktu 2022. gadā. Albums satur desmit dziesmas, kas izpaužas caur bēdu sajūtu un bailēm no nezināmā, vienlaikus mūziķi saglabā savus ideālus – mīlestību, cieņu un brīvību. Šīs vērtības ir kā glābiņš nemierīgajā pasaulē, kura atrodas uz katastrofas sliekšņa.

No albuma "Alleluja" pēdējā skaņdarba "Ličnoje prostranstvo" izskan rindiņa "Mēs dzīvosim ar jums, mēs nesalūzīsim", kas ir pilna mīlestības un gaišas cerības. "Padalieties tajās ar mums!" aicina mūziķi, uzsverot savu vēlmi dalīties pozitīvajā enerģijā ar savu klausītāju auditoriju.